ریگان موتور از زیر مجموعه های کرمان موتورهستش که به تازگی با معرفی کوپا T210 قدم به بازار کراس اوور های لوکس و اسپرت گذاشتهو حمایت های کرمان موتور از ریگان موتور و تبلیغات فراوان کوپا T210 نوید یک استقبال خوب از کوپا T210 یا در اصل زوتی T600 را می ده
درباره ی تفاوت هاوال H2 با رنو کیچر بیشتر بخوانید.
طراحی داخل کابین هیوندای سانتافه هم اروپایی است و کمی شلوغ اما لوکس است و سنت به کار بردن آپشن فراوان در هیوندای سانتافه هم به کار برده شده است تا خریدار را از خودش راضی نگه دارد . هیوندای سانتافه اتاقش کمی زود به سر و صدا میافتد و از نظر کیفیت با توجه به قیمتش وضعیت متوسطی دارد . هاوال H9 از نظر کیفیت نسبت به هیوندای سانتافه کارکرده برتر است و از نظر آپشن هم وضعیت برابری دارند .
قلب تپنده هیوندای سانتافه 4 سیلندر با آرایش عرضی است و 2359 سی سی حجم دارد . این پیشرانه در دور موتور 6300 دور در دقیقه قابلیت تولید 188 اسب بخار قدرت و در دور موتور 4250 دور در دقیقه 245 نیوتن متر گشتاور را دارا می باشد . هیوندای سانتافه در سیکل ترکیبی 11.2 لیتر بنزین می سوزاند که نسبتا زیاد است و توجیه اقتصادی ندارد . پیشرانه هیوندای سانتافه با یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک کوپل شده است که عملکردش قابل قبول است اما از این بهتر هم می توانست باشد . به طور کلی هماهنگی موتور و گیربکس خوب است و از این نظر راضی کننده می باشد .
هیوندای سانتافه شتاب و کشش قابل قبولی دارد و قابلیت های حرکتی اش خصوصا در داخل جاده قابل قبول است و میزان استهلاک و هزینه های نگهداری و خدمات پس از فروش هم مناسب ارزیابی می شود اما از نظر عملکرد فنی ، کشش ، شتاب و کوپل بودن موتور و گیربکس برتری با هاوال H9 است که راندمان بالاتری دارد ، مصرف سوختش ایده آل تر می باشد ، کشش بهتری دارد و تکنولوژی مولد قدرت در هاوال h9 پیشرفته تر است .قلب تپنده هاوال H9 یک موتور 4 سیلندر ، 16 سوپاپ و 2 لیتری است که حجم دقیق آن 1967 سی سی میباشد و تنفس آن توسط سیستم توربوشارژر انجام می گردد . هاوال H9 در مدل 2018 که به ایران هم همین سری از هاوال H9 وارد می شود تغییرات مثبتی را در زمینه پیشرانه و گیربکس تجربه کرده است و در نهایت هاوال H9 قابلیت تولید 241 اسب بخار قدرت در دور موتور 5500 دور در دقیقه و 350 نیوتن متر گشتاور در بازه دور موتور 1800 تا 4500 دور را دارد و نیروی تولید شده توسط یک گیربکس ساخت کمپانی ZF که 8 سرعته است و با کد 8HP70 شناخته می شود به سیستم 4WD هاوال H9 و در نهایت چرخ ها منتقل می شود .اعداد و ارقام پیشرانه هاوال H9 نشان می دهند که قطعات بخش فنی به خوبی با یکدیگر کوپل شده اند و استهلاک در پایین سطح ممکن قرار دارد و راندمان در حد خوبی بالا است . به علت ساختار در بخش های مختلف هاوال H9 این ماشین وزنی در حدود 2.2 تن دارد که محدودیت هایی در شتاب آن ایجاد کرده است که باعث شده تا هاوال H9 سریع تر از 10 ثانیه نتواند از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر در ساعت دست پیدا کند اما در مقابل ضرایب گیربکس در دنده های 1 و 2 که سنگین هستند باعث شده تا هاوال H9 قابلیت پیمایش هر شیبی را داشته باشد و دنده های 3 ، 4 ،5 و 6 برای داشتن شتاب ثانویه خوب و حرکت در سطح جاده مناسب هستند و در نهایت در دنده های 7 و 8 شاهد رسیدن مصرف سوخت هاوال H9 به پایین ترین میزان ممکن هستیم .
:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0